De kitesurfschool

Over ons

Over Eurofun-academy

Wanneer je geïnteresseerd bent in board(watersporten) sporten, dan is Eurofuncenter de plek waar je moet zijn voor advies en de beste merken. Sinds 2016 heeft Eurofuncenter ook een academy opgericht waar we nieuwe kitesurfers de mogelijkheid geven om hun vaardigheden te verbeteren of om de basis goed te leren. Met hetzelfde enthousiasme zoals we onze klanten bedienen in de winkels, geven onze instructeurs je ook les. Wij zijn als school aangesloten bij het Duitse VDWS, een garantie voor de hoogste kwaliteit in het lesgeven. De VDWS stelt hoge eisen aan de lesmethodiek en de instructeurs.

Eurofun Academy heeft twee vestigingen. Het is mogelijk om te leren kitesurfen in Brouwersdam en in Oostvoorne. Beide scholen zijn gevestigd in één van onze winkels.

Brouwersdam

De Kitesurfschool Brouwersdam is een top locatie om les te krijgen. Deze spot leent zich uitstekend om het kitesurfen goed te leren. Het heup diepe water geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Zo kun je je volledig focussen op de kite en de instructeur zonder dat de elementen om je heen ook nog parten spelen. Snel resultaat gegarandeerd. Wij zijn zo overtuigd van onze lesmethodes dat we de garantie durven geven dat je daadwerkelijk vaart na drie dagen. Zo niet dan krijg je van ons een extra lesdag helemaal gratis.

Oostvoorne

Onze lessen worden, afhankelijk van de windrichting, gegeven op het Autostrand. Bij een bepaalde windrichting is het af toe noodzakelijk om uit te wijken naar de Maasvlakte. Het (voormalig) Autostrand wordt door iedereen gezien als een van de beste spots van Europa om het kitesurfen onder de knie te krijgen. De locatie kenmerkt zich door vrije wind, ondiep water zonder stroming en golven! Bovendien is er volop ruimte. De benodigde tijd om het kitesurfen onder de knie is dan ook beduidend korter dan op andere strandlocaties.

Gegevens

KVK: 24334262
BTW: NL 8224.10.412.B01
IBAN: NL98RABO0385 4167 33

Contact Brouwersdam

Eurofuncenter Brouwersdam
Brouwersdam Buitenzijde 20
3253MA Ouddorp
0187-203000
brouwersdam@eurofun.nl

Contact Oostvoorne

Brunotti Beach Club
Noordoever Oostvoornse Meer 3
3233 NC OOSTVOORNE
0181-820233
welkom@brunottibeachclub.com

Powered by

powerdby

Copyright 2019 Eurofuncenter ©  All Rights Reserved